ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Εξυπηρετούμε στη πόλη της Θεσσαλονίκης με αξιοπιστία, ασφάλεια, συνέπεια και ταχύτητα.
Κάθε λεπτό που περνά για μας είναι σημαντικό!

ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η βασική υπηρεσία ταχυμεταφοράς για ιδιώτες και επιχειρήσεις εγγυάται παράδοση την επόμενη ημέρα και με τη δυνατότητα προκαθορισμένου ραντεβού.

ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Παραλαβή αποστολής και παράδοση αυθημερόν στο συντομότερο χρονικό διάστημα με απόλυτη ασφάλεια και συνέπεια εντός της πόλεως Θεσσαλονίκης.

EXPRESS - 90 ΛΕΠΤΑ

Ολοκληρώνουμε την εντολή σας εντός 90 λεπτών, είτε με τη χρήση της υπηρεσίας παραλαβής – παράδοσης είτε με τη χρήση της υπηρεσίας αγοράς.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Εξειδικευμένες υπηρεσίες ταχυμεταφοράς, για δικηγορικά γραφεία, συλλόγους και συμβολαιογράφους με σκοπό την άμεση και ασφαλή παράδοση φακέλων ή εγγράφων.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση και παράδοση των συμβολαίων στους πελάτες σας.
Άμεση εξόφληση και παράδοση των χρημάτων από τις συνάψεις των ασφαλιστικών συμβολαίων.

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΙΑΤΡΕΙΑ

Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η ασφαλής διανομή φαρμάκων είμαστε κοντά σας ώστε να σας εξυπηρετήσουμε ανά πάσα στιγμή για την καλύτερη υποστήριξη των ασθενών σας.

ΕΝΤΟΛΗ ΑΓΟΡΑσ

Γλυτώστε χρόνο παραχωρώντας μας να αναλάβουμε τις αγορές σας και να σας τις παραδώσουμε στο σημείο που επιθυμείτε.
Μόλις προκαταβάλετε το πόσο μέσω τραπέζης, προχωράμε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε την διενέργεια είσπραξης τιμολογίων ή άλλων παραστατικών για λογαριασμό σας. Οι υπηρεσίες είσπραξης και αντικαταβολής γίνονται με εγγυημένο χρόνο επιστροφής των χρημάτων σας.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Αναλαμβάνουμε την είσπραξη της αντικαταβολής των προϊόντων προς παράδοση, καθώς και την έγκαιρη επιστροφή των χρημάτων σε εσάς. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.