Λίγα λόγια για εμάς...

Η Svelta Courier είναι μια νέα εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά των ταχυμεταφορών – courier services η οποία ιδρύθηκε και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει ανά πάσα στιγμή, σε όλα τα σημεία της πόλης και στον ταχύτερο δυνατό χρόνο.

Με νέες ιδέες, σύγχρονη αντίληψη οργάνωσης, σωστή λειτουργία και με το εξειδικευμένο προσωπικό η Svelta Courier θα προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων και των καταναλωτών χάρη στις ευέλικτες υπηρεσίες της και τη γρήγορη και αξιόπιστη ταχυμεταφορά οποιουδήποτε αντικειμένου στη πόλη της Θεσσαλονίκης.

H επιτυχής αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων της αγοράς είναι το στοιχείο που μας διαφοροποιεί, προσθέτοντας κάτι ιδιαίτερο στις υπηρεσίες μας. Η εταιρεία μας υπόσχεται να είναι εκεί για σας και εγγυάται να φέρει εις πέρας και την πιο απαιτητική αποστολή.

Η Svelta Courier προσφέρει μια πληθώρα από βασικές υπηρεσίες ταχυμεταφορών ενώ το συγκριτικό της πλεονέκτημα είναι η εξειδίκευση της στις αυθημερόν παραδόσεις στη πόλη της Θεσσαλονίκης.

Κύριο μέλημα μας όπως λέει και το όνομα μας, είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση, οι ανταγωνιστικές τιμές καθώς και η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ της εταιρείας μας και εσάς.

Στόχος μας είναι να χτίσουμε πολύχρονες συνεργασίες ή καλύτερα σχέσεις, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις και ποιοτικές υπηρεσίες.

Βασική αρχή της εταιρίας μας είναι η ακεραιότητα μας, συμπεριφερόμαστε με ειλικρίνεια, εντιμότητα και τηρούμε τις συμφωνίες μας.